Diensten

 

Hieronder kan je de verschillende mogelijkheden terugvinden die we U als klant aanbieden.

Reinigen van ramen

Voor het streeploos reinigen van ramen aan de binnen- of buitenzijde bent u bij ons aan het goede adres. Maar ook het reinigen van separatieglas (tussenwanden), veranda's , zonnepanelen, plafonds, muren, koepels, dakgoten, rolluiken, etc.. behoren tot onze capaciteiten.

Graag komen we vrijblijvend bij u ter plaatse, en bespreken we de verschillende mogelijkheden. 
Of het nu gaat een éénmalige opdracht of een reiniging is die periodiek dient plaats te vinden. We zorgen ervoor dat er telkens een verzorgde en klantvriendelijke glazenwasser, stipt op locatie aankomt.

Bent u particulier of een bedrijf. We helpen u beide graag met de glimlach verder. Een kleine woning met enkele ramen of een groot bedrijfsgebouw zijn allemaal mogelijk. Ook moeilijk bereikbare plaatsen vormen geen probleem voor ons. Wij leveren een uitstekende kwaliteit aan de beste prijs!

Een glashelder resultaat en uw tevredenheid is ons doel!

Schoonmaak van burelen en onderhoud van traphallen

 

Bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het periodiek schoonmaken van hun kantoren, kunnen zéker bij ons terecht. Onze medewerkers zorgen er dagelijks voor dat vele kantoren proper en fris nagelaten worden. Een schone werkomgeving, zorgt voor een nette en professionele uitstraling van uw bedrijf. Maar tevens is dit aangenaam werken voor u en uw personeel.

Syndicussen die graag op frequente basis een traphal laten onderhouden, kunnen zeker op ons beroep doen. Al onze vakbekwame medewerkers zullen op een vaste dag langsgaan bij de traphallen om deze grondig te reinigen. Graag komen we vrijblijvend even bij u langs voor een extra woordje uitleg.

Reinigingswerken na nieuwbouw of renovatie

Bouwondernemingen, architecten en projectontwikkelaars die een professionele partner zoeken voor het schoon opleveren van hun appartementen, bedrijfsgebouwen of wooneenheden kunnen met een gerust hart op Siro Cleaning Solutions beroep doen.

Met een zeer ruime ervaring in de sector, trachten we u zoveel mogelijk te ontzorgen.
Elk project bereiden we zorgvuldig voor, en word vervolgens nauwkeurig uitgevoerd.

Na de volledige schoonmaak voor oplevering, doen we nog een laatste controle. Wij letten op de details!

Als vaste partner van verschillende bouwondernemingen hebben we reeds vele projecten schoon mogen opleveren. Geef gerust een seintje voor een vrijblijvend gesprek.

© 2017 Siro Cleaning Solutions - Algemene voorwaarden