Reinigen van Zonnepanelen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het reinigen van zonnepanelen?

Het onderhouden en reinigen van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat uw dak er netjes en verzorgd uit ziet. Verder helpt het ook om uw zonnepanelen beter te laten presteren.

Elke dag daalt het rendement van uw panelen door de ophoping van vuil en stof. Door het regelmatig laten reinigen van de panelen behaalt u een rendementsverbetering van 3 tot 5 procent.

Haal het maximale uit uw investering en laat uw zonnepanelen professioneel reinigen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Zonnepanelen laten reinigen te Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels

Eenmalig uw zonnepanelen laten reinigen? Of liever elk jaar? Vertel ons wat uw noden zijn, we komen graag ter plaatse naar de vorm van uw dak kijken. Samen bekijken we hoeveel stuks er gereinigd dienen te worden.

01
Plaatsbezoek

De eerste stap is een plaatsbezoek om de mogelijkheden te bespreken en de vereisten voor uw locatie te bekijken.

02
Offerte

Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring zullen we het schoonmaken inplannen.

03
Schoonmaken

Onze klantvriendelijke medewerkers komen stipt op locatie aan om de reinigingswerken uit te voeren. Steeds met een glimlach.

04
Periodiek onderhoud

Indien gewenst kunnen we periodiek instaan voor het reinigen van uw zonnepanelen. Elk jaar? Elke halfjaar? U kiest het zelf.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn zonnepanelen laten reinigen?

Wij raden aan om uw zonnepanelen minstens een keer per jaar te laten reinigen. Dit helpt om te vermijden dat mineralen, zoals stof, insecten en ander organisch materiaal, zich maand na maand makkelijker vasthechten op uw zonnepanelen. We hebben ook klanten waar we vaker of minder vaak de zonnepanelen reinigen.

Kan ik mijn zonnepanelen op regelmatige basis laten reinigen?

Ja, het is perfect mogelijk om uw zonnepanelen driemaandelijks, halfjaarlijks, jaarlijks of tweejaarlijks te laten reinigen. We bezorgen u hierbij graag een overzicht van de geplande poetsbeurten.

Hoe zit het met de veiligheid?

Onze vakbekwame medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zo kunnen we op een veilige manier instaan voor de nodige signalisatie en treffen we de nodige voorbereidingen om uw zonnepanelen op een veilige manier te wassen.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Je kan contant betalen of via overschrijving.

Hebben jullie alles in huis of moeten wij iets voorzien?

We beschikken over professionele machines en producten, dus u hoeft niets te voorzien.

Hoe kunnen jullie nog helpen?

We werken graag samen om uw doelen te realiseren. We kunnen gebouwen volledig reinigen vanbinnen en vanbuiten. Denk aan het reinigen van: vloeren, tapijten, ramen, kasten, sanitair, liften, traphallen, kelders, garages, etc.

Residentiële en commerciële reinigen van zonnepanelen in de omgeving van Arendonk

Betrouwbare partner voor het reinigen van zonnepanelen in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder:
Arendonk, Turnhout, Oud-Turnhout Retie, Dessel, Mol, Ravels en omstreken.

Plaatsbezoek aanvragen