Schoonmaakbedrijf voor Showrooms

Elke dag een stralende showroom zonder zelf de handen uit de mouwen te steken!

Laat de schoonmaak van uw showroom aan Siro Cleaning Solutions over. Met een showroom die elke dag straalt, hoef je je geen zorgen te maken over de eerste indruk die je maakt.

Vrijblijvend Plaatsbezoek

Beoordeling door klanten:Siro Cleaning Solutions op Google

Siro Cleaning Solutions

Zorg voor meer verkoop

Een propere showroom heeft invloed op uw verkoopresultaten. Een schone showroom straalt niet alleen professionaliteit uit, maar wekt ook het vertrouwen van potentiële klanten. Dat is iets dat we bij Siro Cleaning Solutions goed begrijpen. Daarom hebben wij ons toegewijd aan perfectie, om zo onrechtstreeks te zorgen voor uw succes.

Schoonmaak Showroom
Schoonmaak Showroom

Een professioneel en positief imago

Onze medewerkers staan dagelijks in voor het schoonmaken van showrooms zodat ze proper en fris gemaakt worden. Een propere showroom zorgt voor een nette en professionele uitstraling van uw producten en maakt dat het dagelijks werk op kantoor een stuk aangenamer verloopt. Onze schoonmaakmedewerkers komen steeds langs met een glimlach en zijn opgeleid om een kraaknet kantoor achter te laten.

Op maat van uw bedrijf, groot of klein

Of u nu de uitbater bent van een kleine boetikzaak of een groot handelsbedrijf heeft, onze schoonmaakdiensten worden volledig aangepast op de specifieke schoonmaak behoeften van uw showroom. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en streven ernaar om een schoonmaakprogramma te creëren dat perfect aansluit op uw wensen.

Schoonmaak Showroom

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn showroom laten schoonmaken?

Wij raden aan om je showroom minstens een keer per maand te laten wassen. Dit helpt om steeds een propere werkomgeving te behouden. Bovendien is uw showroom het visitekaartje van uw zaak, dus een reine uitstraling is cruciaal voor de verkoop. We hebben ook klanten waar we vaker of minder vaak de showroom schoonmaken.

Maken jullie ook schoon na nieuwbouw of renovatie?

Ja, dit is zelfs een van onze specialisaties. Met een zeer ruime ervaring in de sector, trachten we u zoveel mogelijk te ontzorgen. Elk project bereiden we zorgvuldig voor en wordt vervolgens nauwkeurig uitgevoerd. Na de volledige schoonmaak voor oplevering, doen we nog een laatste controle. Wij letten op de details!

We hebben een bedrijfsmascotte. Moet ik deze in een bench zetten of vastzetten als je in onze showroom bent?

Nee, als uw huisdieren vriendelijk zijn, vinden we dat prima. We weten dat sommige huisdieren ontsnappingsartiesten zijn en we gaan soms uw showroom in en uit, maar we proberen wel op te passen dat ze niet kunnen ontsnappen. Wees gerust, alle instructies die u ons geeft over uw huisdieren, zullen we opvolgen en we zullen uw huisdieren behandelen alsof ze de onze zijn.

Kan ik de showroom van mijn bedrijf op regelmatige basis laten schoonmaken?

Ja, het is perfect mogelijk om uw showroom maandelijks, tweemaandelijks, driemaandelijks of jaarlijks te laten wassen. We bezorgen u hierbij graag een overzicht van de geplande poetsbeurten.

Hoe zit het met de veiligheid?

Onze vakbekwame medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zo kunnen we op een veilige manier instaan voor de nodige signalisatie en treffen we de nodige voorbereidingen om uw showroom op een veilige manier schoon te maken.

Onze showroom is erg vuil, is dat een probleem?

Nee, maar indien het om grote verontreiniging gaat, moeten we extra kosten in rekening brengen.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Je kan contant betalen of via overschrijving.

Wassen jullie ook spiegels?

Ja, er is geen enkele spiegel die we tot nu toe niet hebben kunnen schoonmaken.

Reeds honderden bedrijven gingen je voor en kozen voor een stralende showroom verzorgd door Siro Cleaning Solutions. Waar wacht jij nog op?

Het schoonmaken van een showroom is enorm veel werk. Werk waar bijna geen enkele zaakvoerder tijd voor heeft.

Het is gemakkelijk om te zeggen, ik steek zelf even de handen uit de mouwen, maar dan komen er klanten binnen... En waar legt u nu zelf het liefst de focus op? Het verkopen van uw product of het schoonmaken van uw showroom?

Uiteraard focust u zich het liefst op wat belangrijk is. Het laten draaien van uw zaak.

Dat is waarom we Siro Cleaning Solutions zijn gestart - om kleine en grote ondernemers te ontzorgen met alles wat betreft hun schoonmaakvereisten.

De afgelopen 10 jaar hebben we honderden bedrijven (zoals het uwe) dagdagelijks klaargezet voor hun eigen succes met een stralende showroom. Ik zou het leuk vinden als u beroep op onze diensten zou doen.

avatar

Stefan Oris

Zaakvoerder van Siro Cleaning Solutions