Reinigen van uw veranda

Moet uw veranda dringend schoongemaakt worden?

Een ramenwasser voor het streeploos reinigen van veranda aan de binnen- of buitenzijde? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om een éénmalige opdracht of een reiniging is die periodiek dient plaats te vinden. We zorgen ervoor dat er telkens een verzorgde en klantvriendelijke glazenwasser, stipt op locatie aankomt.

Grote glaspartijen met veel hoekjes en kantjes, zoals een veranda, zijn voor ons geen enkel probleem. Een kleine veranda met enkele ramen of een grote veranda met enkele moeilijk bereikbare plaatsen zijn allemaal mogelijk. Wij leveren een uitstekende kwaliteit aan de beste prijs!

Graag komen we vrijblijvend bij u ter plaatse, en bespreken we de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op om een plaatsbezoek in te plannen.

Reinigen van veranda's in Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels

Eenmalig uw veranda reinigen? Of liever elke maand? Vertel ons wat uw noden zijn, we komen graag ter plaatse. Samen bekijken we eerst wat er gereinigd dient te worden.

01
Plaatsbezoek

De eerste stap is een plaatsbezoek om de mogelijkheden te bespreken en de vereisten voor uw locatie te bekijken.

02
Offerte

Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring zullen we het reinigen van uw veranda inplannen.

03
Veranda reinigen

Onze klantvriendelijke ramenwasser komt stipt op locatie aan om in te staan voor het reinigen van uw veranda.

04
Periodiek veranda reinigen

Indien gewenst kunnen we periodiek instaan voor het reinigen van uw veranda. Elke week? Elke maand? U kiest het zelf.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn veranda ramen laten wassen?

Wij raden om de ramen van je veranda minstens een keer per maand te laten wassen. Dit helpt om te vermijden dat mineralen, zoals stof, insecten en ander organisch materiaal, zich maand na maand makkelijker weten vasthechten op uw raam. We hebben ook klanten waar we vaker of minder vaak de veranda reinigen.

Wassen jullie ook ramen na nieuwbouw of renovatie?

Ja, dit is zelfs een van onze specialisaties. Met een zeer ruime ervaring in de sector, trachten we u zoveel mogelijk te ontzorgen. Elk project bereiden we zorgvuldig voor en wordt vervolgens nauwkeurig uitgevoerd. Na de volledige schoonmaak voor oplevering, doen we nog een laatste controle. Wij letten op de details!

Ik heb huisdieren, moet ik ze in een bench zetten of vastzetten als jullie in huis zijn?

Nee, als uw huisdieren vriendelijk zijn, vinden we dat prima. We weten dat sommige huisdieren ontsnappingsartiesten zijn en we gaan soms het huis in en uit, maar we proberen wel op te passen dat ze niet kunnen ontsnappen. Wees gerust, alle instructies die u ons geeft over uw huisdieren, zullen we opvolgen en we zullen uw huisdieren behandelen alsof ze de onze zijn.

Kan ik mijn veranda op regelmatige basis laten reinigen?

Ja, het is perfect mogelijk om uw veranda op maandelijkse, tweemaandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse basis te laten reinigen. We bezorgen u hierbij graag een overzicht van de geplande poetsbeurten.

Ik heb nogal hoge en lastig bereikbare ramen, hoe zit het met de veiligheid?

Onze vakbekwame medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zo kunnen we op een veilige manier instaan voor de nodige signalisatie en treffen we de nodige voorbereidingen om uw veranda op een veilige manier te reinigen.

Ik heb lijmresten op mijn ramen, verwijderen jullie deze ook?

Ja. We verwijderen een paar lijmresten van stickers e.d. zonder meerkost, maar indien het er meerdere zijn, moeten we extra kosten in rekening brengen.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Je kan contant betalen of via overschrijving.

Wassen jullie ook spiegels?

Ja, er is geen enkele spiegel die we tot nu toe niet hebben kunnen schoonmaken.

Residentiele en Commerciele reinigen van uw veranda in de omgeving van Arendonk

Lokale betrouwbare schoonmaakservice die de nabije omgeving van Arendonk beslaat, waaronder:
Arendonk, Turnhout, Oud-Turnhout Retie, Dessel, Mol, Ravels en omstreken.

Plaatsbezoek aanvragen