Ontmossen van Daken

Ontmossen van Daken
doen wij met de glimlach

Last van mossen, algen of ander vuil op uw dak? Of heeft uw dak zijn glans verloren? Wij vinden het helemaal niet erg om je dak eens goed onder handen te nemen. Het ontmossen van daken doen wij vakkundig en snel.

Uiteraard ziet je dak er mooier en nieuwer uit, maar mos zorgt er ook voor dat er scheurtjes in je dakbedekking kunnen ontstaan. Eens mos vastgehecht is, blijft het zoeken naar een nog betere hechting. Het vindt elk gaatje of spleetje en dat zorgt ervoor dat je dak poreus zal worden. Hierdoor verhoogt de kans op lekkage in je woning.

Graag komen we vrijblijvend bij u ter plaatse en bespreken we de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op om een plaatsbezoek in te plannen.

  • Vakkundige Ontmossing
  • Minder kans op lekkage
  • Voorkomt dak- en waterschade
  • Platte en Hellende daken
  • Verwijderen van algen en mossen
  • Uw dak weer als nieuw
  • Hydrocoating
  • Correcte en eerlijke prijs
  • Vrijblijvend plaatsbezoek
  • Steeds met de glimlach
Ontmossen van daken in Arendonk, Retie, Dessel, Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels

Uw dak laten ontmossen? We komen graag een keer vrijblijvend ter plaatse een kijkje nemen. Samen bekijken we de staat van uw dak en de beste oplossing.

Ontdek zelf het resultaat

Dak Ontmossen Voor en Na
Dak Ontmossen Voor en Na
Dak Ontmossen Voor en Na
Dak Ontmossen Voor en Na
Dak Ontmossen Voor en Na
Dak Ontmossen Voor en Na
01
Plaatsbezoek

De eerste stap is een plaatsbezoek om de mogelijkheden te bespreken en de vereisten voor uw locatie te bekijken.

02
Offerte

Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring zullen we het ontmossen van uw dak inplannen.

03
Uw dak ontmossen

Onze klantvriendelijke medewerkers komen stipt op locatie aan om in te staan voor het ontmossen van uw dak.

04
Nabehandeling

Indien gewenst kan u ervoor kiezen om uw dak na de ontmossing te laten coating. Dit vormt namelijk een extra beschermingslaag.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik mijn dak laten ontmossen?

Een mooi voor en na gevoel, is natuurlijk niet het enige voordeel van het ontmossen van uw dak. Mos zorgt namelijk voor kleine scheurtjes in de dakbedekking. Eens dat mos dan vastgehecht is, blijft het ook steeds op zoek gaan naar een betere hechting. Het zoekt gaatjes en spleetjes op en hierdoor zal je dak poreus worden. Dat verhoogt de kans op lekkage. Je dak ziet er niet alleen mooi en nieuw uit, maar het vermijdt ook waterschade aan je woning.

Wat kost het ontmossen van mijn dak?

De kostprijs voor het ontmossen van een dak is afhankelijk van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal m², het type dakbedekking, de leeftijd van je dak en de laatste reiniging, de locatie en omstandigheden en of er een hoogtewerker nodig zal zijn of niet. De kostprijs per m² zal is afhankelijk van de staat van je dak — via de offertepagina kan je een vrijblijvend plaatsbezoek en offerte aanvragen.

Hoe vaak moet ik mijn dak laten ontmossen?

Ook hier ben je weer afhankelijk van verschillende factoren zoals de locatie en omgevingsomstandigheden van je dak, de leeftijd van je dakbedekking, hellingsgraad, etc. Natuurlijk speelt het ook een belangrijke rol of uw dak een coating heeft gehad of niet. Wanneer je je dak laat ontmossen en coaten, kan je rekenen op een bescherming van circa 10 jaar.

Waarom hechten algen, korstmossen en mossen zich op mijn dak?

Vochtige plaatsen trekken algen, korstmossen en mossen aan. Je zal merken dat algen het eerste op je dak hechten. Daarna worden ze al snel gevolgd door korstmossen op de drogere plaatsen van uw dak en de gewone mossen op de vochtigere en natste plaatsen, met name aan de Noordkant of schaduwkant van uw woning. Deze plaatsen genieten van minder zonuren en daardoor zijn deze langere tijd vochtig.

Ik heb nogal een hoog en lastig bereikbaar dak, hoe zit het met de veiligheid?

Onze vakbekwame medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zo kunnen we op een veilige manier instaan voor de nodige signalisatie en treffen we de nodige voorbereidingen om uw dak op een veilige manier te ontmossen.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Je kan contant betalen of via overschrijving.

Ontmossen van daken in de omgeving van Arendonk

Wij staan in voor het ontmossen van daken in de nabije omgeving van Arendonk, waaronder:
Arendonk, Turnhout, Oud-Turnhout Retie, Dessel, Mol, Ravels en omstreken.

Plaatsbezoek aanvragen