Wat kost een ramenwasser?

Wat kost een ramenwasser?

Wat kost een ramenwasser? Welke prijs zal een ramenwasser vragen voor het poetsen van mijn ramen? Wel... Dat hangt af van verschillende factoren.

Hoewel we al jaren ramen poetsen, is het erg moelijk om een vaste prijs te plakken op het wassen van ramen. De gemiddelde prijs van een ramenwasser ligt tussen de €38 en €50 per uur. Elke locatie is anders en dat is ook de reden waarom wij steeds een vrijblijvend plaatsbezoek inplannen vooraleer we een offerte kunnen bezorgen.

Factoren die invloed hebben op de prijs van een ramenwasser zijn:

De omgeving

In welke omgeving bevinden de ramen zich? Een bosrijk gebied zal namelijk vuil aantrekken dat moeilijker te verwijderen is dan een raam in een winkelstraat, met name in de Herfst. Hebben we meer tijd nodig om een raam te wassen? Of hebben we een grondig poetsmiddel nodig? Dan zal dit zich ook vertalen in een iets hogere prijs.

De veiligheid

Hoe zit het met de veiligheidssituatie en het risico? Moet onze ramenwasser een stelling, ladder of hoogtewerker opstellen? De nodige voorbereidingen treffen en instaan voor de nodige signalisatie zijn erg belangrijk om de veiligheid van onze medewerkers en passanten te garanderen. Naast snel en voordelig is het ook belangrijk om uw ramen veilig te wassen. Onze vakbekwame medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en weten dat op de juiste manier aan te pakken.

De samenstelling van de raam

Zijn er raamverdelingen? Betreft het veel kleine ramen of enkele grote glaspartijen? Ramen met een raamverdeling in het glas verwerkt wassen, zal minder kosten dan ramen met veel randen, hoekjes en kantjes. Daarom moeten we ook rekening houden met de samenstelling van je ramen bij het vooropstellen van een prijs.

De frequentie van het wassen

Het liefst van al plannen we uw locatie in op de vaste routes van onze ramenwassers. Of we uw locatie maandelijks, tweemaandelijks of driemaandelijks kunnen opnemen in onze routes, zal dus een invloed hebben op de prijs voor het wassen van uw ramen.

De vervuilingsgraad

Hoe lang is het geleden sinds de laatste wasbeurt? Staan deze ramen op een locatie waar ze erg vuil worden? Wij raden je aan om je ramen minstens een keer per maand te laten wassen. Dit helpt om te vermijden dat mineralen, zoals stof, insecten en ander organisch materiaal, zich maand na maand makkelijker weten vast te hechten op uw raam.

De afstand

Welke afstand moet onze ramenwasser afleggen om op uw locatie aan te komen? Als lokale, betrouwbare ramenwasservice moeten we ook rekening houden met de verplaatsing van onze ramenwassers, want ook verplaatsingskosten moeten bekostigd worden.

Onze prijzen ontdekken

We zouden graag de ramenwasser van uw voorkeur willen worden. Of het nu gaat om ramenwas, schoonmaak van burelen of gevelreiniging — Schoonmaken doen wij met de glimlach! Vraag nu een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

Plaatsbezoek Aanvragen