Het onderhouden van je veranda

Het onderhouden van je veranda

Je veranda nog eens onderhanden nemen kan een vervelend klusje zijn. Gelukkig zijn er professionals die het onderhouden graag van je overnemen.

Grote glaspartijen met veel hoekjes en kantjes, zoals een veranda, zijn voor ons geen enkel probleem. Een kleine veranda met enkele ramen of een grote veranda met enkele moeilijk bereikbare plaatsen zijn allemaal mogelijk. Wij leveren een uitstekende kwaliteit aan de beste prijs!

Hoe vaak moet je je veranda laten reinigen? Dit raden wij aan:

Een veranda bestaat grotendeels uit glas. Het valt dan ook vrij had op als deze al een tijdje niet meer gereinigd is en bedekt is met vuile vingers en stof.

Wij raden om de ramen van je veranda minstens een keer per maand te laten wassen. Dit helpt om te vermijden dat mineralen, zoals stof, insecten en ander organisch materiaal, zich maand na maand makkelijker weten vasthechten op uw raam. We hebben ook klanten waar we vaker of minder vaak de veranda reinigen.

Ook het dak moet regelmatig gereinigd worden. Deze krijgt het meeste te maken met weersomstandigheden en zal het snelste bedekt worden met bladeren en ander vuil. Een proper dak zorgt ervoor dat u ten volle kan genieten van het licht dat door het dak naar binnen valt.

Het is perfect mogelijk om uw veranda op maandelijkse, tweemaandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse basis te laten reinigen. We bezorgen u hierbij graag een overzicht van de geplande poetsbeurten.

Kies voor een professional

Het onderhouden van je veranda is vast geen taak waar u naar uitkijkt. Daarom nemen wij die graag van u over.

Ook hoge, lastig bereikbare ramen kunnen wij volledig veilig onderhanden nemen. Onze vakbekwame medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zo kunnen we op een veilige manier instaan voor de nodige signalisatie en treffen we de nodige voorbereidingen om uw veranda op een veilige manier te reinigen.

We zouden graag de ramenwasser van uw voorkeur willen worden. Of het nu gaat om ramenwas, schoonmaak van burelen of gevelreiniging — Schoonmaken doen wij met de glimlach! Vraag nu een vrijblijvend plaatsbezoek aan.