Hoe vaak moet je je ramen wassen?

Hoe vaak moet je je ramen wassen?

Hoe vaak moet je je ramen wassen? Hoe vaak je je ramen moet lappen of zemen is afhankelijk van de locatie, regelmatigheid van wassen en omstandigheden. Dat leggen we je graag uit...

Onze ramenwassers staan dagelijks in voor het streeploos reinigen van honderden ramen (als het er al geen duizenden zijn). Klanten stellen ons dan ook vaak de vraag hoe vaak ze hun ramen moeten wassen. Op basis van onze knowhow kunnen wij het juiste advies geven.

Hoe vaak moet je je ramen aan de buitenkant wassen? Dit is ons advies:

Het eerste waar wij naar kijken is de locatie van het gebouw en de omgeving. Bevindt het gebouw zich in het centrum, platteland, randstad, of andere omgeving? Een locatie in een groene omgeving zal namelijk meer vuil aantrekken dat moeilijker te verwijderen is dan de ramen van een appartement in het centrum van een dorp. Wanneer je in zo'n situatie verkeert, is het slimmer om een keer vaker de ramen te wassen. Op basis van de omgevingselementen, kunnen wij inschatten hoe vaak het nodig is om je ramen te wassen.

Daarna kijken we of er speciale zaken zijn die de ramen heel vuil maken. Denk bijvoorbeeld aan een bouwwerf in de buurt waar ze veel beton lossen en laden. Dat wil namelijk zeggen dat er veel stof opwoelt en dat hecht zich nogal makkelijk op ramen. Ook dan is het aangeraden om frequenter je ramen te wassen.

Centrum winkels of winkels in een drukke winkelstraat raden we aan om elke week hun ramen te wassen. Etalageramen MOETEN kraakhelder zijn! Propere ramen verbeteren de uitstraling van je winkel door ene mooie en uitnodigende indruk te wekken. Zo springen je producten beter in het oog en een nette, opgeruimde winkel zorgt voor terugkerende klanten.

Het wassen van uw ramen samenstellen in functie van uw wensen

Als professionele ramenwasserij zijn wij voorstander om op regelmatige tijdstippen je ramen te wassen. Daarom raden wij altijd aan om te kiezen voor een onderhoudscontract of periodiek onderhoud waarvan de frequentie zelf gekozen kan worden.

Uiteraard kunnen wij ook eenmalig uw ramen wassen, maar dan is de prijs minder voordelig. Dat heeft te maken met het feit dat ramen die niet met regelmaat gewassen worden vuiler zijn en meer tijd in beslag nemen om schoon te maken. Ook de wachttijd zal iets langer zijn, want we willen zo voordelig mogelijk komen wassen en trachten daarom uw locatie in onze bestaande routes op te nemen.

De klant is altijd vrij om te kiezen. Wanneer wij je ontzorgen moet je zelf niet meer nadenken over hoe vaak je je ramen moet wassen. Wij zorgen ervoor dat je ramen het hele jaar door glashelder en streeploos zijn.

We gieten alles samen in een mooie overeenkomst en dan volgen wij alles op. Zo kan je bijvoorbeeld zonder problemen elke maand je ramen laten wassen en een keer per jaar de dakgoot laten reinigen. We kennen ook klanten die in de zomer hun raam elke maand laten wassen, terwijl ze dat in de winter elke 2 maanden doen.

Dat is allemaal geen probleem voor ons. Wij voegen dat graag toe aan uw onderhoudscontract, want wij trachten klanten volledig te ontzorgen... Ook met de planning van hun andere schoonmaakvereisten.

Met regelmaat je ramen laten wassen door een ramenwasser

We zouden graag de ramenwasser van uw voorkeur willen worden. Of het nu gaat om ramenwas, schoonmaak van burelen of gevelreiniging — Schoonmaken doen wij met de glimlach! Vraag nu een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

Plaatsbezoek Aanvragen