Eerste opkuis van nieuwbouw projecten

Eerste opkuis van nieuwbouw projecten

De eerste opkuis van nieuwbouw projecten maakt het afsluiten van uw project een pak aangenamer. Het is veel fijner om een nette en opgekuist gebouw te kunnen opleveren.

Het opleveren van een nieuwbouwproject is een fijn moment. Je mag eindelijk het eindresultaat tonen van maanden hard werk. Vergeet echter de laatste stap niet om uw project officieel af te ronden! De eerste opkuis van uw nieuwbouw. Wij hebben alles in huis om aan de slag te gaan op uw werf.

De veiligheid

Over de veiligheidssituatie en risico’s moet u zich geen zorgen maken. Onze vakbekwame medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en weten van aanpakken. Zo kunnen we op een veilige manier instaan voor de nodige signalisatie en treffen we de nodige voorbereidingen om op een veilige manier te starten aan de opkuis van uw nieuwbouw.

De vervuilingsgraad

Wij begrijpen dat een nieuwbouw een grote hoeveelheid vuil met zich meebrengt. Een verontreinigde werf is dan ook niets nieuws voor ons. We staan garant voor een grondige reiniging. Cementsluier, verf, stickers en grondige reiniging van de ramen en hun omlijsting, maar ook venstertabletten. Het is allemaal geen probleem.

Uw partner in de opkuis van nieuwbouw projecten

Bouwondernemingen, architecten en projectontwikkelaars die een professionele partner zoeken voor het schoon opleveren van hun appartementen, bedrijfsgebouwen of wooneenheden kunnen met een gerust hart op Siro Cleaning Solutions beroep doen. We werken graag samen om uw doelen te realiseren. We kunnen woningen, appartementen en gebouwen volledig klaar maken voor verhuis. Denk aan het reinigen van: vloeren (incl. lijmresten, cementsluiers, verfspatten, enz.), tapijten, ramen, kasten, sanitair, liften, traphallen, kelders, garages, ...

Met een zeer ruime ervaring in de sector, trachten we u zoveel mogelijk te ontzorgen. Elk project bereiden we zorgvuldig voor en wordt vervolgens nauwkeurig uitgevoerd. Als u graag onze prijzen voor de opkuis van nieuwbouw wil ontdekken, vraag dan vandaag nog een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

We zouden graag de ramenwasser van uw voorkeur willen worden. Of het nu gaat om ramenwas, schoonmaak van burelen of gevelreiniging — Schoonmaken doen wij met de glimlach! Vraag nu een vrijblijvend plaatsbezoek aan.